هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران تمدید شد
شنبه, 02 خرداد,1405
هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران تمدید شد
هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران تا 4 خردادماه تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاددانشگاهی، جهاد دانشگاهی با بیش از 1000 عنوان کتاب در موضوعات متنوع دانشگاهی، در هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران حضور دارد.

 این نهاد با هدف دسترسی آسان دانشجویان و پژوهشگران به منابع معتبر علمی، مجموعه‌ای از تازه‌های نشر خود را در زمینه‌های «علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم پزشکی، و هنر و معماری» در این نمایشگاه عرضه کرده است.

 بر اساس این گزارش، کلیه آثار ارائه شده توسط جهاددانشگاهی در این دوره از نمایشگاه با تخفیف ویژه 25 درصدی در اختیار علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت.

هفتمین نمایشگاه مجازی کتاب تهران با شعار «بخوانیم برای ایران» از تاریخ 26 اردیبهشت تا 4 خرداد 1405 برگزار می‌شود. متقاضیان می‌توانند برای مشاهده و خرید کتاب‌ها  به نشانی book.icfi.ir مراجعه کنند.


تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2026 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved